laughinglouise

Fråga mig

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Fråga


 

Besvarade frågor

 
Ingen bild

Anna

26 mars 2014 14:19

Hej!
Jag läste på din blogg att du genomgått bicom/allgeribehandling och jag skulle gärna vilja att du berättade mer om din behandling. Är du färdigbehandlad? Vad var/är du allergisk mot? Vad har du uppnåt för resultat idag? Rekommenderar du behandlingen? Jag är nämligen allergisk mot katt och min önskan är att skaffa en och funderar därför på att behandla mig. Skulle vara jätte tacksam om du ville svara :)

Luucy

17 april 2014 10:16

Hej Anna!
Ja jag har gjort en Bicombehandling i Halmstad! Jag var allergisk mot alla pälsdjur, pollen och en hel del mat. Jag kunde inte vara i samma rum som en katt (kunde inte andas och ögon och näsa kliade) och var jag med hundar för länge eller om det var en ras som fäller mycket så fick jag massor av allergiska reaktioner (kliar i ögonen, näsan rinner osv.) Men då min högsta dröm var att skaffa en hund så började jag googla. När jag hittade Bicom så var det ju en hel del skeptiska till behandlingen MEN ingen av dom som sa att det inte fungerar hade provat det själva. Hur kan dom då veta att det verkligen inte fungerar? Jag tänkte ju inte lita på dom när det var så många som hade blivit hjälpta.

Jag gick och behandlade mig i ca 9 månader, och eftersom mina problem var medfödda så tar det lite längre tid än om det är en "vuxenallergi". Hon kunde pricka in alla mina allergier och hade inte fel på något. Hon kunde se att jag reagerade på t.ex bränt björkträ utan att jag nämnt något om det innan. Jag blev väldigt imponerad!

Nu är jag färdigbehandlad och jag klarar av att vara bland katter UTAN att äta allergimedicin (när jag gjorde allergitest för katt när jag var mindre hade jag alltid 5/5 och så på skalorna, det gick inte att bli mer allergisk haha). Idag har jag även skaffat min älskade lilla hund som jag har haft 8 veckor nu och jag känner ingenting. Jag äter ingen allergimedicin och min astma har inte blivit värre. Så jag är grymt nöjd och skulle verkligen rekommendera alla att prova behandlingen.

 
Anonym

Anonym

25 maj 2013 16:35

Du är jätte vacker. Har du någon youtube kanal?

http://Anonym

Luucy

25 maj 2013 18:11

Tack så mycket! Ja det har jag haha, men har inte lagt upp något sen 2009, så håller den för mi själv tills det kommer upp nått nytt ;)

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se